Bits & Chips Hardware Conference 2012

Info: 

Techwatch organiseert op 13 juni 2012 de vijfde editie van de Bits&Chips Hardware Conference. Dit event is dé jaarlijkse ontmoetingsplaats voor professionals en technisch managers in de high-end elektronica- en IC-ontwikkeling.

In het lezingenprogramma staan technologische trends en marktontwikkelingen in de elektronica- en halfgeleiderindustrie centraal. De onderwerpen van de lezingentracks staan op zich. Deelnemers krijgen gedurende een dag een goed overzicht van de trends en ontwikkelingen in de betreffende markt of de technologie, zoals high performance elektronica,- en energiezuinige elektronica. De verbindende factor tussen de verschillende lezingensessies is hardwareontwikkeling voor informatiesystemen.

Nieuw dit jaar is de Led Summit. Dit deel van de conferentie is specifiek op ledtechnologie en solid state lighting gericht.

Naast een sterk inhoudelijk lezingenprogramma is er veel gelegenheid om bij te praten met gelijkgestemden, vakgenoten, experts en leveranciers van componenten, tooling, kennis en diensten. In totaal is er drie en een half uur gereserveerd voor pauzes en een exclusieve lunch.

Presentations: 

See our Presentations section.

Date: 
Wednesday, June 13, 2012
Location: 
Congrescentrum Brabanthallen, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA 's-Hertogenbosch, The Netherlands